Belépés

Megbízható és modern rendszereinken keresztül, minimális időráfordítással kezelheti a szerződését. A biztonságos bejelentkezést a jelszóval védett rendszerek biztosítják.

Atradius Atrium

Lépjen be az új online szerződéskezelő rendszerbe, amely segítségével egy helyen érheti el az Atradius összes online alkalmazását.

Belépés  Atradius Atrium

Atradius Insights

Lépjen be a vevőportfólió elemző rendszerbe, amelyet az üzleti döntések támogatására fejlesztettünk.

Belépés  Atradius Insights

Collect@Net

Lépjen be az online követeléskezelő rendszerbe, amelyet az ügyfeleink számára fejlesztettünk.

Belépés  Collect@Net

Serv@Net 2019.01.20-án megszűnik

A Serv@Net hamarosan lekapcsolásra kerül, kérjük, térjen át az Atrium használatára. Keresse munkatársainkat, hogy segíthessenek az első lépések megtételekor.

Belépés  Serv@Net 2019.01.20-án megszűnik
Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.