Az Atradius irodái világszerte nyitva tartanak

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, e-mailen és az online rendszereinken keresztül.

A COVID-19 koronavírus világszintű terjedése kapcsán, felelős vállalatként, az Atradius is megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy ebben a rendkívüli helyzetben is megóvja a kollégái, partnerei és a hozzátartozóik egészségét.

Üzleti utakat, cégen belüli nagyobb létszámú megbeszéléseket, a partnereinkkel történő személyes találkozásokat határozatlan időre felfüggesztettük.  

A biztonságos, de egyben fenntartható munkavégzés érdekében, különleges munkarendet vezettünk be világszerte az Atradius irodákban. Irodáink továbbra is nyitva vannak, feladatainkat ellátjuk, de látogatókat nem tudunk fogadni. Kollégáink zöme otthonról látja el a napi munkát, de ezalatt telefonon és e-mailen változatlan módon elérhetőek.
Kollégáink hozzáférése az Atradius rendszerekhez otthonról is biztosított, és folyamatosan dolgozunk ebben a rendkívüli helyzetben is az otthoni munkavégzés minél hatékonyabbá tételén. Addig megértésüket kérjük, és türelmüket köszönjük, hogy bár telefonos és e-mailes megkereséseiket fogadni azonnal tudjuk, de bizonyos esetekben érdemi válaszhoz az eddig megszokottól több időre lehet szükségünk.

Köszönjük előre is megértésüket, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy szolgáltatásunkat zavartalanul, a megszokott magas minőségben biztosítsuk Önöknek. Amint előre lépést érünk el ezen a téren, tájékoztatjuk Önöket. 

A megszokott módon állunk rendelkezésükre, vigyázzanak magukra!

Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.