Termékek és Szolgáltatások

"A Biztosítóval való kommunikáció a mindennapi munka részévé vált."

Gera László, Hitel- és kinlévőségkezelési vezető, Bunge Zrt.

Termékeink és szolgáltatásaink minden vállalatméret számára – a KKV-tól a nagyvállalatig – biztonságot és gazdasági előnyt nyújtanak. Termékeink támogatják ügyfeleink hazai és nemzetközi értékesítési tevékenységét és segítenek a behajthatatlan követelések csökkentésében. Az energetikától a gyógyszeriparig, az építőipartól az élelmiszeriparig, minden szektorban jelen vagyunk, ahol tapasztalt kockázatelemzők vizsgálják az adott iparági kockázatot.

Hitelbiztosítás

Az Atradius Hitelbiztosítás olyan kereskedelmi hitelkockázatoktól segít megóvni vállalatát, mint a vevői fizetésképtelenség. Szolgáltatásunk elérhető a kis- közepes- és nagyvállalatok számára egyaránt

Credit insurance

Globális hitelbiztosítási koncepció

A Global típusú szolgáltatás földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül nyújt professzionális, helyi megoldást a multinacionális vállalatoknak, figyelembe véve a nemzetközi specialitásokat, igényeket.

Brooklyn bridge New York

Követelésbehajtás

Követelésbehajtási termékeinkkel szakértő kollégáink támogatják Önt kintlévősége behajtásában bármilyen időzónában, országban, valutában és nyelven.

Atradius Kreditversicherung - Produkte für Ihr Forderungsmanagement
Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.