Rólunk

"A Biztosító felelősséget vállal saját döntéseiért."

Kisuczki-Tóth Márta, Controlling vezető, Ramiris Europe Kft.

A világ egyik vezető hitelbiztosítója és követeléskezelőjeként, szolgáltatásunkban kiemelt szerepet kap a magas színvonalú ügyfélkiszolgálás. Az Önök üzleti tevékenységének támogatása érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket. Új, innovatív eszközünk az Insights portfólió elemző rendszer. Fontos számunkra, hogy minél jobban megismerjük az Önök vállalkozását, mert cégük sikere közös érdekünk, amelynek kulcseleme a szoros együttműködés.

Az Atradius világszerte

Az Atradius szállítói hitelbiztosítási és követeléskezelési szolgáltatást nyújt világszerte, több mint 50 országban.

Atradius Magyarország

Az Atradius Magyarország a régió egyik vezető hitelbiztosítója. Az alábbiakban a magyar csapatról és szerepéről olvashat bővebben.

Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.