Publikációk

Az Atradius publikációk több mint 40 ország gazdasági helyzetét és a főbb iparágak kereskedelmi kilátásait mutatják be az Atradius elemzőinek szemszögéből.

Szűrés:

Kiemelt Publikáció
Image of a fleet of cars

Any imposition of tariffs on car parts and vehicle imports would severely impact the US automotive industry, most probably leading to more insolvencies.


Piacfigyelés

  • USA
  • Autóipar/Közlekedés

Ipari Teljesítmény Előrejelzése

A főbb piacokon a legfontosabb iparágak üzleti teljesítményének és hitelkockázati helyzetének áttekintése.

Industry Performance Forecast Weather Icon

Kockázati Térkép

A világtérképen negyedévente bemutatásra kerül az egyes országokkal kapcsolatos politikai és gazdasági kockázat mértéke.

Risk map, Country Risk, Country credit ratings | Atradius

Ország Riport

Jelentések a politikai stabilitásról, gazdasági teljesítményről, a GDP növekedésen, exporton, beruházásokon és fogyasztási mutatókon alapuló kilátásokról.

Country Report Teaser Image

Gazdasági Kilátások

Gazdasági fejlemények, fizetésképtelenségi tendenciák a fejlett és feltörekvő piacokon, vezető közgazdászunk szemszögéből.

Economic Research Teaser Image - Local

Piacfigyelés

Jelentések az egyes piacok főbb iparágainak teljesítményéről, különös tekintettel a hitelkockázatra, az üzleti fejlődésre és a pénzügyi feltételekre.

Hard Hat | Atradius

Fizetési Szokások Barométer

A vállalati fizetési gyakorlatok és magatartás éves felmérése, a világ több mint 30 országának részvételével.

Payment Practice Barometer Teaser

Követelésbehajtási Kézikönyv

Az éves Nemzetközi Követelésbehajtási Kézikönyv átfogó képet nyújt a vállalati fizetési szokásokról.

Debt Collection handbook
Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.