Atradius Atrium

Az Atradius Atrium az Ön szerződéskezelő rendszere. Segítségével egy portálon keresztül intézheti a szerződéssel kapcsolatos napi teendőket, valamint elemezheti vevőportfólióját.

Atradius Atrium | Credit management portal
Az Ön ideje értékes. Ezért az Atradius Biztosítóval való interakciójának, olyan zökkenőmentesnek és hatékonynak kell lennie, amennyire csak lehetséges. Az Atradius Atrium – beleértve az Atradius Insight-ot is – egy modern és korszerű szerződéskezelő rendszer, amely egyszerre, egy felületen belül biztosít hozzáférést a szerződéssel kapcsolatos információkhoz, valamint teszi lehetővé a magas színvonalú kockázatkezelést. Az Atradius Atrium segít abban, hogy minimalizálja az adminisztrációval töltött időt, naprakész információhoz juthasson és, hogy a vállalkozása mindig az élen járjon.

Minden amire szüksége van, egy helyen

Az Atradius Atrium egy online felület, amelyet bárhonnan és bármikor elérhet, a nap 24 órájában, amikor Önnek a legalkalmasabb. Funkcionális célja, hogy támogassa vállalkozását a kockázatkezelésben és biztosítsa a kereskedelmet.

Az Atradius Atrium főbb jellemzői:

  • Azonnal áttekintheti portfólióját
  • Kezelheti a hitellimiteket
  • Nemfizetés jelentéseket rögzíthet és ellenőrizheti az ügyek státuszát
  • Könnyen megtalálhatja a vevőivel kapcsolatos információkat
  • Beléphet az Atradius Insights felületére, hogy elemezze és kezelje a portfólióját
  • Megtekintheti az Atradius Publikációkat a releváns piacokról és szektorokról
  • Több nyelven és különböző pénznemekben is elérhető az információ
  • Bárhol beléphet az oldalra, akár asztali vagy mobil eszköz használatával

Egyszerű, releváns, átlátható

Az Atradius Atrium a korábbi Serv@Net és Atradius Insights sikeréből született.

A vállalkozására szabva terveztük a portált és az egyszerű használhatóságra törekedtünk. Az Atradius Atrium biztosítja a releváns adatokat, valamit gyors válaszadási időt és átláthatóságot a szerződéses műveletekben, lehetővé téve ezzel a korszerű kockázatkezelést.

Kezdésképpen tekintse meg rövid bemutató videónkat az Atradius Atriumról:

 

 

Atradius Atrium az alkuszoknak és az ügynököknek

Strukturált áttekinthetőséget és információt biztosít, legyen szó akár egyetlen szerződésről vagy szerződés csoportról, esetleg egy egész portfólióról, amelyet az alkuszok és ügynökök kezelnek. A biztonságos bejelentkezés lehetővé teszi a szükséges információk elérését, amely segít az ügyfelekkel való kommunikáció javításában, az üzleti modelljük részévé válhat, és hozzáadott értéket tud teremteni.

Atradius Atrium – Folyamatosan fejlődik

Az Atradius Atrium tervezett növekedése összhangban áll a filozófiánkkal, miszerint az üzleti életben semmi sem áll meg, ezért fontos olyan rendszereket és folyamatokat fejleszteni, amelyek elég erősek és rugalmasak a növekedéshez.

Kapcsolódó dokumentumok