Collect@Net

A Collect@Net egy olyan online felület, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára a behajtási szolgáltatás elérését és behajtási tevékenységünk nyomon követését az átadott ügyekben.

A Collect@Net a globális informatikai infrastruktúránk mentén működik, lehetővé téve számunkra, hogy az iparág egyik legintegráltabb szolgáltatói hálózatát kínálhassuk. A helyi nyelvet beszélő követeléskezelő szakértőink a helyszínen, az adott jogi környezetben segítenek megoldani a vitás helyzeteket, valamint segítenek, hogy a számlák minél gyorsabban kifizetésre kerüljenek. Ha Ön rendelkezik hitelbiztosítási szerződéssel, akkor a Collect@Net felületét az Atradius Atriumon keresztül is elérheti vagy a következő linken: https://www.atradius.com/ATRADIUS/login.jsp.

Network cable Atradius Collect@Net

A harmadik fél által nyújtott behajtási szolgáltatás használata nem károsítja a vállalat és a vevők közötti kapcsolatot. Az Atradius Collections ügyfeleinek 87% -a egyetért abban, hogy szolgáltatásunk segít fenntartani kapcsolatait az adósokkal.

Raymond van der Loos
Igazgató, Atradius Collections

Hogyan működik az online adósságbehajtás?

Legegyszerűbben a Collect@Net használatával nyújthatja be hozzánk lejárt követeléseit, ezzel a szakértőinkre bízza, hogy ők gyorsan és egyszerűen behajtsák a tartozást. Kommunikáljon közvetlenül az Atradius Collections követeléskezelőivel, és kísérje figyelemmel az ügy frissítéseit az online felületen. (A biztosított, lejárt követelések lejelentésének folyamatát, kérjük, egyeztesse a szerződéses kapcsolattartójával az Atradius Hitelbiztosítónál.)

A Collect@Net, a hét minden napján, 0-24 órában elérhető világszerte. Ez azt jelenti, hogy naprakészen követheti majd az ügy fejleményeit valós időben, bárhol is legyen a világon. Ez különösen akkor hasznos, ha az adós egy másik időzónában található.

Online adósságbehajtás – Önnek biztosított előnyei

  • Collect@Net hozzáférés 16 választható nyelven
  • Vegye igénybe szakértelmünket világszerte, beleértve az ágazati és piaci szakértelmet és a helyi jogszabályok ismeretét
  • Kísérje figyelemmel az egyes ügyeket a részletes és teljesen letölthető ügytörténetek segítségével
  • Egyszerűsítse hitelkockázat-kezelési adminisztrációját
  • Testre szabhatja és letöltheti a kapott információt az igényeiknek leginkább megfelelő formátumban (Word, Excel, stb.)
  • Növelje a hatékonyságot olyan funkciókkal, mint a tömeges adatfeltöltés, amely lehetővé teszi, hogy több behajtási ügyet adjon át egyszerre.

Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.