Collect@Net

A Collect@Net egy olyan online felület, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára a behajtási szolgáltatás elérését és behajtási tevékenységünk nyomon követését az átadott ügyekben.

A Collect@Net a globális informatikai infrastruktúránk mentén működik, lehetővé téve számunkra, hogy az iparág egyik legintegráltabb szolgáltatói hálózatát kínálhassuk. A helyi nyelvet beszélő követeléskezelő szakértőink a helyszínen, az adott jogi környezetben segítenek megoldani a vitás helyzeteket, valamint segítenek, hogy a számlák minél gyorsabban kifizetésre kerüljenek. Ha Ön rendelkezik hitelbiztosítási szerződéssel, akkor a Collect@Net felületét az Atradius Atriumon keresztül is elérheti vagy a következő linken: https://www.atradius.com/ATRADIUS/login.jsp.

Network cable Atradius Collect@Net

A harmadik fél által nyújtott behajtási szolgáltatás használata nem károsítja a vállalat és a vevők közötti kapcsolatot. Az Atradius Collections ügyfeleinek 87% -a egyetért abban, hogy szolgáltatásunk segít fenntartani kapcsolatait az adósokkal.

Raymond van der Loos
Igazgató, Atradius Collections

Hogyan működik az online adósságbehajtás?

Legegyszerűbben a Collect@Net használatával nyújthatja be hozzánk lejárt követeléseit, ezzel a szakértőinkre bízza, hogy ők gyorsan és egyszerűen behajtsák a tartozást. Kommunikáljon közvetlenül az Atradius Collections követeléskezelőivel, és kísérje figyelemmel az ügy frissítéseit az online felületen. (A biztosított, lejárt követelések lejelentésének folyamatát, kérjük, egyeztesse a szerződéses kapcsolattartójával az Atradius Hitelbiztosítónál.)

A Collect@Net, a hét minden napján, 0-24 órában elérhető világszerte. Ez azt jelenti, hogy naprakészen követheti majd az ügy fejleményeit valós időben, bárhol is legyen a világon. Ez különösen akkor hasznos, ha az adós egy másik időzónában található.

Online adósságbehajtás – Önnek biztosított előnyei

  • Collect@Net hozzáférés 16 választható nyelven
  • Vegye igénybe szakértelmünket világszerte, beleértve az ágazati és piaci szakértelmet és a helyi jogszabályok ismeretét
  • Kísérje figyelemmel az egyes ügyeket a részletes és teljesen letölthető ügytörténetek segítségével
  • Egyszerűsítse hitelkockázat-kezelési adminisztrációját
  • Testre szabhatja és letöltheti a kapott információt az igényeiknek leginkább megfelelő formátumban (Word, Excel, stb.)
  • Növelje a hatékonyságot olyan funkciókkal, mint a tömeges adatfeltöltés, amely lehetővé teszi, hogy több behajtási ügyet adjon át egyszerre.