Multinacionális vállalatok

A Global típusú szolgáltatás földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül nyújt professzionális, helyi megoldást a multinacionális vállalatoknak, figyelembe véve a nemzetközi specialitásokat, igényeket.

Az Atradius Global szakértői csapata a multinacionális vállalatok egyedi hitelbiztosítási igényeire szakosodott. Ezáltal személyre szabottabb választ tudunk adni az Ön számára a multinacionális szinten jelentkező hitelkockázati kérdésekkel kapcsolatban, amely egyedülálló ajánlatnak számít a hitelbiztosítási szektorban. Az Atradius Global csapata olyan hitelbiztosítási megoldásokat állít össze, amelyek összhangban vannak az Önök helyi igényeivel és alkalmazhatók vállalatuk számára, még akkor is, ha a helyi igények több földrajzi térségre terjednek ki.

Brooklyn bridge New York

A multinacionális vállalatok hitelbiztosítási igényei

A halasztott fizetésből eredő kockázatok kezelése tekintetében a multinacionális vállalatok igényei semmilyen más szervezetével nem hasonlíthatók össze. Tisztában vagyunk vele, mit jelent a számos különböző telephelyen bonyolított működés és a kereskedelem globálisan jelentkező ingadozásainak kezelése. A személyes kapcsolatnak köszönhetően Önnek módjában áll megismerni munkatársainkat, és közvetlenül profitálhat azok tudásából és szakértelméből.

Global csapatunk rendelkezik a lokális gazdasági és kintlévőség kezelési tapasztalattal. Képesek vagyunk azonnal válaszolni a helyi szabályozásban vagy a gazdaságban bekövetkező változásokra, mindamellett osztozunk az Önök nemzetközi szemléletében.

A Global hitelbiztosítási szolgáltatás a következő elemeket tartalmazza:

  • Önök mellett állunk, bárhol vannak a világban – a világ több mint 50 országában vagyunk jelen. Helyi kollégáink hisznek a szoros együttműködésben, annak érdekében, hogy partnereink a legjobb kiszolgálást kapják minden érintett országban. Mindenhol jelen vagyunk, ahol Ön is.
  • Egy kötvény, személyre szabott, rugalmas szolgáltatás – moduláris megközelítésünk lehetővé teszi, hogy kötvényüket az Önök stratégiájához és céljaihoz igazítsuk, melynek során egyesítjük a közös globális feltételeket az egyes régiók sajátosságaival. Ez a megoldás azt is lehetővé teszi az Önök számára, hogy a világszerte jelentkező kockázati kitettségüket központilag ellenőrizzék.
  • Egy csapat, páratlan szolgáltatás – az általunk alkalmazott struktúra egyedi, egy csapatként dolgozunk együtt Önökkel. Osztozunk az Önök globális szemléletében, és az egyetlen szolgáltató alkalmazása kínálta egyszerűséget és gazdaságosságot biztosítjuk.
  • Következetesség valamennyi piacon és nyelven  – több nyelven dolgozó kockázatkezelőink és jogi szakértői csapatunk gondoskodik arról, hogy a szerződés tartalma világos és minden nyelven azonos legyen.

A hitelkockázatok kezelése tekintetében a multinacionális vállalatok igényei semmilyen más szervezetével nem hasonlíthatók össze. Tisztában vagyunk azzal, mit jelent a számos különböző telephelyen bonyolított működés és a kereskedelem globálisan jelentkező ingadozásainak kezelése.

Martie van Velsen
Globális és Oceánia igazgató

 

 

 

 

Speciális Termékek egyedi hitelbiztosítási igényekre

Az Atradius speciális megoldásai olyan kockázatok biztosítására szolgálnak, amelyeket a hagyományos hitelbiztosítás általában nem képes lefedni. Természetüknél fogva speciális szolgáltatásaink éppen olyan változatosak és egyediek, mint az azokat használó ügyfelek, valamint azok a helyzetek, amelyekre ezeket alkalmazzák. Ez lehet egy adott tranzakcióra vonatkozó biztosítás, vagy egy speciális kockázatra nyújtott fedezet. Lehet, hogy egyetlen ügyfélre kell biztosítási fedezetet nyújtanunk, de lehet, hogy a teljes értékesítési árbevételt kell biztosítani.

Az Atradius Speciális Termékek önállóan is megállják a helyüket, vagy akár kiegészíthetik a már meglévő hitelbiztosítási szerződést az extra szolgáltatással. Ezekről a termékekről csak angol nyelven áll rendelkezésre további információ az Atradius csoport weboldalán.

Professzionális követeléskezelő eszköz a vevőportfólió elemzésére

A vevőportfólió figyelemmel kísérése az Atradius Insights segítségével

Az Atradius Insights egy professzionális vevőportfólió elemző eszköz. Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve fejlesztettük ki abból a célból, hogy segítségével könnyen azonosíthassák a kockázatokat, követhessék portfóliójuk teljesítményét, és új üzleti lehetőségeket találjanak. A hitelbiztosítási szektorban új szintre emelte a vállalati kintlévőség kezelést. További információt az Atradius Insights oldalon talál.

Hitelbiztosítás-kezelés online módon az Atradius Atrium rendszer segítségével

Az Atradius Atrium egy biztonságos, web alapú kötvénykezelési szolgáltatás. Egységes, teljesen integrált platform, amellyel hatékonyan ellenőrizheti a követeléskezelési folyamatokat, és amelyen keresztül kárigényét is lejelentheti, illetve követheti ezek feldolgozottságát, és valós időben végezhet el módosításokat.

A rendszer használatáról további információt az Atradius Atrium oldalon talál.