Globális hitelbiztosítási koncepció

A Global típusú szolgáltatás földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül nyújt professzionális, helyi megoldást a multinacionális vállalatoknak, figyelembe véve a nemzetközi specialitásokat, igényeket.

Az Atradius Global szakértői csapata a multinacionális vállalatok egyedi hitelbiztosítási igényeire szakosodott. Ezáltal személyre szabottabb választ tudunk adni az Ön számára a multinacionális szinten jelentkező hitelkockázati kérdésekkel kapcsolatban, amely egyedülálló ajánlatnak számít a hitelbiztosítási szektorban. Az Atradius Global csapata olyan hitelbiztosítási megoldásokat állít össze, amelyek összhangban vannak az Önök helyi igényeivel és alkalmazhatók vállalatuk számára, még akkor is, ha a helyi igények több földrajzi térségre terjednek ki.

Brooklyn bridge New York

A multinacionális vállalatok hitelbiztosítási igényei

A halasztott fizetésből eredő kockázatok kezelése tekintetében a multinacionális vállalatok igényei semmilyen más szervezetével nem hasonlíthatók össze. Tisztában vagyunk vele, mit jelent a számos különböző telephelyen bonyolított működés és a kereskedelem globálisan jelentkező ingadozásainak kezelése. A személyes kapcsolatnak köszönhetően Önnek módjában áll megismerni munkatársainkat, és közvetlenül profitálhat azok tudásából és szakértelméből.

Global csapatunk rendelkezik a lokális gazdasági és kintlévőség kezelési tapasztalattal. Képesek vagyunk azonnal válaszolni a helyi szabályozásban vagy a gazdaságban bekövetkező változásokra, mindamellett osztozunk az Önök nemzetközi szemléletében.

A Global hitelbiztosítási szolgáltatás a következő elemeket tartalmazza:

  • Önök mellett állunk, bárhol vannak a világban – a világ több mint 50 országában vagyunk jelen. Helyi kollégáink hisznek a szoros együttműködésben, annak érdekében, hogy partnereink a legjobb kiszolgálást kapják minden érintett országban. Mindenhol jelen vagyunk, ahol Ön is.
  • Egy kötvény, személyre szabott, rugalmas szolgáltatás – moduláris megközelítésünk lehetővé teszi, hogy kötvényüket az Önök stratégiájához és céljaihoz igazítsuk, melynek során egyesítjük a közös globális feltételeket az egyes régiók sajátosságaival. Ez a megoldás azt is lehetővé teszi az Önök számára, hogy a világszerte jelentkező kockázati kitettségüket központilag ellenőrizzék.
  • Egy csapat, páratlan szolgáltatás – az általunk alkalmazott struktúra egyedi, egy csapatként dolgozunk együtt Önökkel. Osztozunk az Önök globális szemléletében, és az egyetlen szolgáltató alkalmazása kínálta egyszerűséget és gazdaságosságot biztosítjuk.
  • Következetesség valamennyi piacon és nyelven  – több nyelven dolgozó kockázatkezelőink és jogi szakértői csapatunk gondoskodik arról, hogy a szerződés tartalma világos és minden nyelven azonos legyen.

A hitelkockázatok kezelése tekintetében a multinacionális vállalatok igényei semmilyen más szervezetével nem hasonlíthatók össze. Tisztában vagyunk azzal, mit jelent a számos különböző telephelyen bonyolított működés és a kereskedelem globálisan jelentkező ingadozásainak kezelése.

Martie van Velsen
Globális és Oceánia igazgató

 

 

 

 

Speciális Termékek egyedi hitelbiztosítási igényekre

Az Atradius speciális megoldásai olyan kockázatok biztosítására szolgálnak, amelyeket a hagyományos hitelbiztosítás általában nem képes lefedni. Természetüknél fogva speciális szolgáltatásaink éppen olyan változatosak és egyediek, mint az azokat használó ügyfelek, valamint azok a helyzetek, amelyekre ezeket alkalmazzák. Ez lehet egy adott tranzakcióra vonatkozó biztosítás, vagy egy speciális kockázatra nyújtott fedezet. Lehet, hogy egyetlen ügyfélre kell biztosítási fedezetet nyújtanunk, de lehet, hogy a teljes értékesítési árbevételt kell biztosítani.

Az Atradius Speciális Termékek önállóan is megállják a helyüket, vagy akár kiegészíthetik a már meglévő hitelbiztosítási szerződést az extra szolgáltatással. Ezekről a termékekről csak angol nyelven áll rendelkezésre további információ az Atradius csoport weboldalán.

Professzionális követeléskezelő eszköz a vevőportfólió elemzésére

A vevőportfólió figyelemmel kísérése az Atradius Insights segítségével

Az Atradius Insights egy professzionális vevőportfólió elemző eszköz. Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve fejlesztettük ki abból a célból, hogy segítségével könnyen azonosíthassák a kockázatokat, követhessék portfóliójuk teljesítményét, és új üzleti lehetőségeket találjanak. A hitelbiztosítási szektorban új szintre emelte a vállalati kintlévőség kezelést. További információt angol nyelven érhet el az Atradius Insights-ról az Atradius Csoport weboldalán.

Hitelbiztosítás-kezelés online módon az Atradius Atrium rendszer segítségével

Az Atradius Atrium egy biztonságos, web alapú kötvénykezelési szolgáltatás. Egységes, teljesen integrált platform, amellyel hatékonyan ellenőrizheti a követeléskezelési folyamatokat, és amelyen keresztül kárigényét is lejelentheti, illetve követheti ezek feldolgozottságát, és valós időben végezhet el módosításokat.

Az Atradius Atrium rendszer használatáról további információt angol nyelven érhet el az Atradius központi weboldalán.

Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.