Követelésbehajtás

Legyen Ön vagy az adósa a világ bármely táján is, valamennyi országban támogatjuk kintlévősége behajtásában, bármilyen időzónában és nyelven.

Az Atradius Collections tapasztalt követeléskezelési szakértőivel az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e Atradius Hitelbiztosítási Szerződéssel. Az Atradius hitelbiztosítási szerződés keretén belül a behajtási szolgáltatás automatikusan rendelkezésre áll.

 

Atradius Kreditversicherung - Produkte für Ihr Forderungsmanagement

 

Mit tehet az Atradius Collections az Ön üzletéért?

Szinte minden cég tapasztalta már, hogy a kifizetetlen számlák behajtásában időnként támogatásra szorul. Személyre szabott nemzetközi követelésbehajtási szolgáltatásunk helyzetének megfelelően a leghatékonyabban támogatja Önt az egyszerű kommunikációtól, a jogi folyamatokig bezárólag.

Mint követeléskezelési specialisták, tudjuk hogyan gyakoroljunk megfelelő nyomást, hogy elérjük a maximális eredményt. Célunk, hogy követelését adminisztratív módon hajtsuk be – elkerülve a költséges pereskedést – és megtaláljuk azt a proaktív és körültekintő módszert, amely a legjobb eredményt nyújtja. Például egy fizetési ütemezés a cash flow gondokkal bíró adósa számára eredményezheti az adósság teljes kifizetését, mindezt úgy, hogy megmarad Önök közt a jó együttműködés.

A világszerte elérhető IT infrastruktúránknak köszönhetően, az Atradius Collections rendelkezik a legjobb integrációval az iparágon belül. Legyen Ön, vagy az adósa a világon bárhol, támogatni tudjuk Önt kintlévőségeinek behajtásában.

Hogyan működik az Atradius követelésbehajtása?

Az Atradius követelésbehajtási folyamata

 

Collections cycle picture

 

Az Atradius Collections attól a pillanattól kezd dolgozni, amikor Ön tudomásunkra hozza, hogy lejárt és kifizetetlen számlája van. Az Ön megbízásából saját nyelvén szólítjuk meg adósát képviselőnkön keresztül, abban a régióban, ahol elhelyezkedik. Az Ön jóváhagyásával tárgyalunk az adósával, hogy megtaláljuk a leggyorsabb megoldást kintlévőségének rendezésére. 

Az adósával történő minden kommunikációt megosztunk Önnel. Elkötelezettek vagyunk az együttműködésünk átláthatóságáért, ezért szorosan együttműködve megosztjuk a tudásunkat és információnkat, azért hogy az üzletmenet számára a legjobb eredményt érhessük el.

Követelésbehajtási ügyeinek nyomon követésére a Collect@Net rendszerünket tudja igénybe venni.

Ez a megfelelő szolgáltatás Önnek?

További információkért arról, hogyan segíthetjük behajtási folyamataiban, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megismerhessük igényeit és támogatást nyújthassunk Önnek.

Kövesse nyomon behajtási folyamatait online

A Collect@Net egy olyan online platform, amely Ügyfeleink részére hozzáférést biztosít behajtási ügyeik nyomon követésére.

További információért, kérjük, keresse fel cégcsoportunk oldalán a Collect@Net webhelyét. Ez az oldal angol nyelven érhető el.

Tudjon meg többet az Atradius követelésbehajtásáról

Atradius Collections weboldalunk további információkkal szolgál követeléskezelési csapatunk munkájával kapcsolatban. Továbbá, itt olvashatja rendszeres publikációinkat, valamint ötleteket talál ahhoz, hogyan tudja kezelni és csökkenteni kifizetetlen számláinak a számát.

Jogi nyilatkozat

Az itt tett nyilatkozatok csak tájékoztató jellegűek, ezekre nem lehet hivatkozni semmilyen esetben sem. Az irányadó feltételeket megtalálja a jelenleg érvényes szabályzatban vagy a megfelelő termék vagy szolgáltatási megállapodásban. Az itt leírtak nem értelmezhetők úgy, hogy az Atradiusnak bármilyen joga, kötelezettsége vagy felelőssége lenne, beleértve a vásárlók átvilágítását vagy az Ön nevében végzendő egyéb átvilágításokat. Ha az Atradius átvilágítási eljárást végez valamely vevőnél, azt saját kockázatvállalási céljai miatt teszi, és nem a Biztosított vagy bármely más személy javára. Ezen kívül az Atradius és a hozzá kapcsolódó, kapcsolt vállalatok vagy leányvállalatai semmilyen körülmények között sem felelősek semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményként bekövetkező kárért, amely a nyilatkozatokban tett információk felhasználásából ered.