Követelésbehajtás

Követelésbehajtási termékeinkkel szakértő kollégáink támogatják Önt kintlévősége behajtásában bármilyen időzónában, országban, valutában és nyelven.

 

Collections cycle picture

Követelésbehajtási termékeink előnyei

Követelésbehajtási szakértőként hallottuk már a legtöbb kifogást, amit a vállalkozások a nemfizetés indokaként felhoznak. Tudjuk, hogyan reagáljunk ezekre és mekkora nyomást gyakoroljunk ahhoz, hogy maximalizáljuk a behajtás sikerességét.

Az Atradius Collections teljes körű szolgáltatásaival támogatja vállalkozását. Proaktívan keressük a megegyezéses megoldásokat, melyek gyakran a legjobb eredmény elérését hozzák. Néhány esetben csupán a követeléskezelés kiszervezése is elegendő ahhoz, hogy az Ön üzleti kapcsolatai zavartalanul, a megszokott mederben folytatódjanak.

Mi üzemeltetjük a legintegráltabb behajtói hálózatot a szakmában, nemzetközi adósságbehajtó szakembergárdánknak és világméretű számítástechnikai infrastruktúránknak köszönhetően:

  • Az Atradius Collections átlagos globális sikerrátája 79,3%
  • A világ országainak 96%-ban nyújtunk szolgáltatást
  • Több mint 80.000 ügyet kezelünk évente
  • Több mint 10.000 ügyfelet szolgálunk ki világszerte
  • 480 partner-, illetve ügyvédi irodával állunk kapcsolatban az egész világon

Nyerjen betekintést a nemzetközi B2B követelésbehajtásba
 

Handbook magazine eleventh edition

A Nemzetközi Követelésbehajtási Kézikönyv egy évente megjelenő kiadvány, mely részletekbe menően írja le az ország specifikus adósságbehajtás sokszínűségét és komplexitását. Az ismertető kitér a megegyezés különböző fázisaira, a behajtást érintő pénzügyi szabályzásokra, jogi- és csődeljárásokra több mint 40 ország viszonylatában. Kézikönyv letöltése

Az Atradius Collections megfelelő partner vállalkozásához?

Az Atradius Collections célja, hogy ügyfelei számára kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson, bárhol is üzletel a világban.

Ön az Atradius Hitelbiztosító ügyfele?

Az Atradius Hitelbiztosító ügyfelei automatikusan hozzáférnek az Atradius Collections szolgáltatásaihoz, így élvezhetik az általa nyújtott előnyöket. Ez az Atradius hitelbiztosítási szerződés keretein belül érhető el és nem jár többletköltséggel.

Nem biztosítja az Atradius?

Az Atradius Collections szolgáltatásai elérhetőek minden szervezet és cég számára, akkor is, ha nem ügyfelei az Atradius Hitelbiztosítónak. Az integrált és biztonságos internetes portálunk, a Collect@Net lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy interaktívan nyomon  követhessék ügyeiket.

Ügyfeleink véleménye:

A legbonyolultabb tartozásainkat adjuk át az Atradius Collections részére, de  folyamatosan hozza az  eredményeket.”

HP
   Alex Gasca,
  Global Default and Recovery Manager
   HP Inc.

Tudjon meg többet az Atradius Collections-ről

Látogasson el az Atradius Collections honlapjára további információkért szolgáltatásainkról vagy lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Az Atradius Collections képviselője megkeresi Önt, hogy megbeszéljék az igényeit, illetve hogyan támogathatjuk üzletét.